Kielet

  • English
  • Suomi
  • Svenska

VKK organisaationa

Olemme voittoa tavoittelematon, vahinko- ja työeläkevakuuttajien tukeman kuntoutuksen suunnitteluun ja toteutukseen erikoistunut asiantuntijayhteisö,  joka on jo vuodesta 1964 lähtien auttanut kymmeniä tuhansia ihmisiä takaisin työhön ja sujuvaan arkeen.

Tehtävänämme on arvioida vakuuttajan toimeksiannosta niiden henkilöiden kuntoutustarvetta ja -mahdollisuuksia, joiden työkyky on uhattuna. Lisäksi arvioimme toimintakykyä edistävän ja ylläpitävän kuntoutuksen mahdollisuuksia ja toteutusvaihtoehtoja. Vakuuttajat hyödyntävät ehdotuksiamme omassa korvaus- ja ratkaisutoiminnassaan. Kuntoutustyömme perustuu aina tiiviiseen vuorovaikutukseen ja yhteistyöhön kuntoutujan, vakuuttajan ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Kehitämme myös yhteistyötä viranomaisten, palveluntuottajien ja asiakasjärjestöjen kanssa sekä edistämme kuntoutukseen liittyvää tutkimusta, koulutusta ja tiedotusta.

Toiminta-alueemme on koko Suomi. Helsingin lisäksi meillä on toimipisteet Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Kouvolassa, Kuopiossa, Lahdessa, Oulussa, Porissa, Seinäjoella, Tampereella ja Turussa.

VKK:n jäseninä ovat Liikennevakuutuskeskus, Tapaturmavakuutuskeskus ja Työeläkevakuuttajat TELA.

VKK on rekisteröity yhdistys, jonka päättävinä eliminä toimivat yhdistyskokous ja VKK:n hallitus.

 

Vuosikertomus 2015

 

Tarinat

15.2.2018
Helsinki

Työn murros, digitalisaatio ja sen vaikutukset tulevat muuttamaan suomalaistakin yhteiskuntaa lähivuosina.

 

Kohti uusia työn instituutioita

Ajatushautomo Demoksen tutki... more

22.3.2016

Suomen kuntoutustoiminnan grand old man Veikko Niemi kuoli 93-vuotiaana 2.3.2016 Mikkelissä. Hän oli syntynyt Helsingin maalaiskunnassa 15.3.1922. Veikko Niemen elämän sisältö ja intohimo oli kun... more

VAKUUTUSKUNTOUTUS VKK r.y.
Hämeentie 19 B, 00500 HELSINKI
Käyntiosoite: Käenkuja 1 B
tel 09 2312 2000
Löydät meidät somesta:

© Vakuutuskuntoutus 2018