Kielet

  • English
  • Suomi
  • Svenska

VKK organisaationa

Olemme vahinko- ja työeläkevakuuttajien tukeman kuntoutuksen suunnitteluun ja toteutukseen erikoistunut toimija. Kuntoutuspalveluiden lisäksi tarjoamme urasuunnittelupalveluita työnantajille ja työterveyshuolloille.

Tehtävänämme on arvioida kuntoutustarvetta ja -mahdollisuuksia vakuuttajien toimeksiannosta niille henkilöille, joiden työkyky on uhattuna, ja tuottaa ammatillisia kuntoutuspalveluita, jotka tukevat työhönpaluuta tai työelämään pääsyä. Lisäksi arvioimme toimintakykyä edistävän ja ylläpitävän kuntoutuksen mahdollisuuksia ja toteutusvaihtoehtoja. Vakuuttajat hyödyntävät ehdotuksiamme omassa korvaus- ja ratkaisutoiminnassaan. Kuntoutustyömme perustuu aina tiiviiseen vuorovaikutukseen ja yhteistyöhön kuntoutujan, vakuuttajan ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Toiminta-alueemme on koko Suomi. Helsingin lisäksi meillä on toimipisteet Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Kouvolassa, Kuopiossa, Lahdessa, Oulussa, Porissa, Seinäjoella, Tampereella ja Turussa.

Olemme 1.5.2018 alkaen osa KK-Verve Oy:tä, joka työelämäkuntoutukseen keskittynyt, Verve-nimellä toimiva valtakunnallinen toimija. Verve on täysin kotimainen yritys, jonka omistavat Kuntoutuskeskus Kankaanpää ja Punkaharjulla sijaitseva Kruunupuisto, joiden taustalla ovat kotimaiset omistajat Kuntoutussairaalasäätiö Kankaanpää ja Punkaharjun kuntoutussairaalasäätiö.

 

 

 

Tarinat

15.2.2018
Helsinki

Työn murros, digitalisaatio ja sen vaikutukset tulevat muuttamaan suomalaistakin yhteiskuntaa lähivuosina.

 

Kohti uusia työn instituutioita

Ajatushautomo Demoksen tutki... more

22.3.2016

Suomen kuntoutustoiminnan grand old man Veikko Niemi kuoli 93-vuotiaana 2.3.2016 Mikkelissä. Hän oli syntynyt Helsingin maalaiskunnassa 15.3.1922. Veikko Niemen elämän sisältö ja intohimo oli kun... more

VAKUUTUSKUNTOUTUS VKK
Hämeentie 19 B, 00500 HELSINKI
Käyntiosoite: Käenkuja 1 B
tel 09 2312 2000
Löydät meidät somesta:

© Vakuutuskuntoutus 2018