Tietoisku protetisaatiosta ja kuntoutumisesta

VKK:n moniammatillinen tiimi järjesti 30.5. online -tietoiskun proteesien hankintaan liittyvistä asioista.

Tietoisku protetisaatiosta ja kuntoutumisesta

VKK:n moniammatillinen tiimi järjesti 30.5. online -tietoiskun proteesien hankintaan liittyvistä asioista.

31.5.2017
Helsinki
TEKSTI Sari Eskelinen
KUVAT Sari Eskelinen

Proteesiasiakkaiden kuntoutuksen ja protetisaation järjestäminen on usein monimutkainen kokonaisuus. Kuntoutusprosessin aikana tulee yleensä vastaan esimerkiksi lääketieteellisiä ja sopivan proteesiratkaisun arviointiin liittyviä haasteita. VKK:n moniammatillinen tiimi esitteli aiheesta tiiviin tietopaketin 30.5. järjestetyssä online- tietoiskussa. Tietoisku oli suunnattu vakuutusyhtiöiden kuntoutusasiantuntijoille ja korvauskäsittelijöille.

Tietoiskussa käsiteltiin proteesiasiakkaan arkea ja kuntoutumisen haasteita ja mahdollisuuksia sekä proteesin hankintaa ja siihen liittyviä käytäntöjä. Lisäksi esiteltiin, miten VKK voi olla proteesiasiakkaan kuntoutusprosessissa apuna.

Tietoisku sai erittäin hyvää palautetta. Osallistujilta kysyttiin myös kiinnostusta vastaaviin tietoiskuihin jatkossa muistakin teemoista. Alkusyksystä on tulossa tietoisku, jossa käsitellään proteesiasioita ammatillisen kuntoutuksen painotuksella. Olemme saaneet runsaasti hyviä ehdotuksia muiksi aiheiksi uusien tietoiskujen valmistelua varten. Kiitos osallistumisesta, palautteesta ja aihe-ehdotuksista!

 

Osallistujien palautetta:

"Erittäin kattava ja hyvin esitetty ja kiteytetty tietoisku laajasta aiheesta. Korvauskäsittelyn kannalta on olennaista hahmottaa kokonaisuus ja tämä tietoisku antoi siihen hyvät eväät. Erityiskiitos erilaisten proteesien esittelylle, se tuli todella tarpeeseen. Iso kiitos VKK:lle muutenkin, kun olette tuoneet apuvälineiden kirjaviin hankintaprosesseihin selvyyttä ja yhtenäisyyttä."

"Vaikka olen hoitanut proteesitapauksia pitkään, oli esityksissä silti hyviä pointteja ajateltavaksi. "

"Nämä tietoiskut ovat hyviä sekä kauan asioita käsitelleille sekä nytkin mukana yhtiössämme olleille uusille kuntoutusasioita käsitteleville. Kiitos tästä :)"

VAKUUTUSKUNTOUTUS VKK
Hämeentie 19 B, 00500 HELSINKI
Käyntiosoite: Käenkuja 1 B
tel 09 2312 2000
Löydät meidät somesta:

© Vakuutuskuntoutus 2018