Haemme työhönvalmentajaa

Oletko sinä tuleva tiimityöntekijämme – Hakisitko kanssamme työelämän ratkaisuja osatyökykyisille?

20.11.2017

Oletko sinä tuleva tiimityöntekijämme – Hakisitko kanssamme työelämän ratkaisuja osatyökykyisille?

Vakuutuskuntoutus VKK ry ohjaa työntekijöitä takaisin työelämään ja sujuvaan arkeen, kun terveydentila vaikeuttaa työssä jatkamista. Asiakkaamme ohjautuvat meille pääasiassa eläke- ja vahinkovakuutusyhtiöiltä. Vahvasti yhteistyötä tehden mietimme asiakkaidemme kanssa ammatillisia ratkaisuja, jotka mahdollistavat työnteon sairaudesta tai vammasta huolimatta.

Haemme joukkoomme Lahden toimipisteeseen työhönvalmentajaa ammatillisen kuntoutuksen palveluihin. Työnkuvasi painottuu työnantajayhteistyöhön – konkreettiseen työharjoittelupaikkojen hakuun kuntoutujille sekä yrityskontaktointiin. Työhösi sisältyy muuttuneessa terveydellisessä tilanteessa olevien asiakkaidemme neuvontaa, tukea ja ohjaamista kuntoutussuunnittelijoidemme kanssa sekä kirjallisten dokumenttien laatimista.

Työtehtäväsi vaatii työmarkkinatuntemusta, markkinointihenkisyyttä sekä ohjaustaitoja. Arvostamme aktiivista, itsenäistä työotetta. Olet tiedonhakijana luova, et pelkää tarttua puhelimeen ja omaat hyvät viestinnälliset taidot. Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, esim. kuntoutuksen AMK, tradenomi tai opintosi ovat loppuvaiheessa. 

Tarjoamme sinulle näköalapaikan ammatillisen kuntoutuksen ohjaustyöhön alan johtavassa organisaatiossa. Meillä karttunut osaamisesi hyödyttää sinua tulevaisuudessakin! Yrityskulttuurimme on keskusteleva, perehdytykseen panostetaan sekä etätyö ja joustavat työajat ovat arkea. Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää.

Tehtävä alkaa heti tai sopimuksen mukaan ja jatkuu 30.6.2018 saakka. Työ on kokopäiväinen. Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Riitta Erämaa sähköpostitse riitta.eramaa@vkk.fi tai puhelimitse p. 044 700 2016.

Toimita CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen riitta.eramaa@vkk.fi mahdollisimman pian. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

 

VAKUUTUSKUNTOUTUS VKK
Hämeentie 19 B, 00500 HELSINKI
Käyntiosoite: Käenkuja 1 B
tel 09 2312 2000
Löydät meidät somesta:

© Vakuutuskuntoutus 2018