Asiakaskyselyn satoa

Tutkimme keväällä työeläkekuntoutuksen ja vahinkovakuutuksen parissa toimivien yhteistyökumppaniemme asiakaskokemusta ja -tyytyväisyyttä. Saimme kyselyn yhteydessä runsaasti vapaamuotoista palautetta.

Asiakaskyselyn satoa

Saimme runsaasti vapaamuotoista palautetta keväällä työeläkekuntoutuksen ja vahinkovakuutuksen parissa toimiville yhteistyökumppaneillemme tehdyn asiakaskyselyn yhteydessä. Olemme koonneet yhteen esimerkkejä saamastamme palautteesta. 

28.6.2017

Saimme keväällä tehdyn tehdyn Asiakaskokemus- ja tyytyväisyyskyselyn yhteydessä runsaasti vapaamuotoista palautetta, jonka olemme käsitelleet. Vapaamuotoinen palaute tuki asiakastyytyväisyyden kasvua kuvaavaa NPS-lukemaamme (v. 2017: 53, v. 2016: 35). Kiitokset tietenkin ilahduttavat aina ja kannustavat eteenpäin, mutta kehityskohteiden kertominen on myös erittäin hyödyllistä ja tukee yhteistyötä. Palautteen perusteella olemme oikealla tiellä ja jatkamme edelleen toimintamme kehittämistä. Alla muutama esimerkki saamastamme palautteesta. Kiitos!

Yhteistyömme on aina ollut hyvää. Viime vuoden aikana olette kehittäneet toimintaanne paljon ja oikeaan suuntaan.

Meitä ilahduttaa, että ammatillisen kuntoutuksen selvittelyn kokonaisajat ovat lyhentyneet.

Minusta teette hienoa työtä. Olette todellisia ammattilaisia ja upeana tukena meidän työlle.

Otatte nopeasti asiat käsittelyyn ja vuorovaikutus toimii!

Pääosin olen tyytyväinen palveluihinne ja asenteeseenne. Ammattitaitoista väkeä!

Asioiden käsittelynopeus on huimasti parantunut viime vuosina. Yhteydenotto on aina ollut mutkatonta ja helppoa.

VKK:n kanssa asioinnissa voi aina luottaa siihen, että asiaa VKK:n päässä hoitavalla on ammattitaito asiakkaan asian hoitamiseen + tietämys siitä, mitä vakuutusyhtiöt korvaavat ja millä perusteilla.

Mutkatonta yhteistyötä, kiitos!

palvelumme

Anja-Riitta Kierikka
12.9.2017
Helsinki

Oman yritysneuvojan palkkausta edelsi yhdessä Uusyrityskeskuksen kanssa toteutettu pilottihanke. Pilotissa kehitettiin yrittäjille suunnattuja palveluita. Valmennukseen osallistui vuoden aikana k... more

NPS
13.6.2017

Toteutimme viime vuoden tapaan huhti-toukokuussa asiakaskokemus- ja tyytyväisyyskyselyn kaikille työeläkekuntoutuksen ja vahinkovakuutuksen parissa toimiville yhteistyökumppaneillemme. Kyselyn ta... more

VAKUUTUSKUNTOUTUS VKK
Hämeentie 19 B, 00500 HELSINKI
Käyntiosoite: Käenkuja 1 B
tel 09 2312 2000
Löydät meidät somesta:

© Vakuutuskuntoutus 2018