Kielet

  • English
  • Suomi
  • Svenska

Ammatillinen kuntoutus

Ammatillisen kuntoutuksen palvelut tapaturma- ja liikennevakuutusyhtiöille

Tarjoamme kokonaisvaltaista, ”avaimet käteen"-palvelua kuntoutustarpeen arvioinnista uuteen työhön sijoittumiseen saakka. Palveluvalikoimastamme on mahdollista ostaa myös yksittäisiä ammatillisen kuntoutuksen ohjaus- ja arviointipalveluja. Kuntoutuspalvelumme tuottaa kuntoutussuunnittelija, joka tarvittaessa hyödyntää moniammatillisesti VKK:n laaja-alaista ammatillisen kuntoutuksen, ammatinvalinnan- ja uraohjauksen, työkyvyn arvioinnin ja toimintakykykuntoutuksen osaamista. Kuntoutuspalveluumme sisältyy myös tarvittava verkostotyö kuntoutustavoitteiden saavuttamiseksi.

Toimimme ja tuotamme kuntoutuspalveluita koko Suomen alueella kymmenessä toimipisteessä. Palvelumme tuottaa yleensä kuntoutujaa lähinnä olevan toimipisteen työntekijä. Kuntoutussuunnittelijamme myös liikkuvat ja tapaavat kuntoutujia heidän omissa ympäristöissään; työpaikoilla, oppilaitoksissa ja esimerkiksi hoito- ja kuntoutuspalavereissa.

Palvelumme tarkemmat sisällöt löytyvät VKK:n ja liikenne- ja tapaturmavakuutusyhtiöiden yhteisestä VEIKKO-verkkopalvelusta (https://veikko.vkk.fi). Palvelut tilataan ja palvelun aikainen yhteydenpito toteutuu verkkopalvelun kautta. Mikäli vakuutusyhtiönne ei kuulu VEIKKO-verkkopalveluun, voitte olla yhteydessä palvelupäällikköön. 

Lisätietoja ammatillisen kuntoutuksen palveluista:

Palvelupäällikkö Mia Lähdeniemi p. 044 700 2023

Ammatillisen kuntoutuksen palvelut työeläkelaitoksille

Tarjoamme kokonaisvaltaista, ”avaimet käteen" -palvelua yksittäisistä ohjauskeskusteluista  työhönpaluusuunnitelman aikaansaamisen tukemiseen. Kuntoutuspalvelumme tuottaa kuntoutussuunnittelija, joka tarvittaessa hyödyntää moniammatillisesti VKK:n laaja-alaista ammatillisen kuntoutuksen, ammatinvalinnan- ja uraohjauksen, työkyvyn arvioinnin ja toimintakykykuntoutuksen osaamista. Kuntoutuspalveluumme sisältyy myös tarvittava verkostotyö kuntoutustavoitteiden saavuttamiseksi.

Toimimme ja tuotamme kuntoutuspalveluita koko Suomen alueella kymmenessä toimipisteessä. Kuntoutussuunnittelu- ja ohjaus tapahtuu kuntoutujaa lähinnä olevassa toimipisteessä. Kuntoutussuunnittelijamme myös liikkuvat ja tapaavat kuntoutujia heidän omissa ympäristöissään; työpaikoilla, oppilaitoksissa ja esimerkiksi hoito- ja kuntoutuspalavereissa.

Palvelumme tarkemmat sisällöt löytyvät KuntoutuNET-verkkopalvelusta (https://www.kuntoutu.net). Palvelut tilataan ja palvelun aikainen yhteydenpito toteutuu verkkopalvelun kautta. Mikäli KuntoutuNET-järjestelmä ei ole käytettävissänne, voitte olla yhteydessä palveluihimme liittyvissä kysymyksissä palvelupäällikköön.

Lisätietoja ammatillisen kuntoutuksen palveluista:

Palvelupäällikkö Riitta Erämaa 044 700 2016

Tarinat

Janne Leinonen
29.6.2017
Helsinki

Valtiokonttori ja Puolustusvoimat järjestivät 14.6.2017 turvaverkkopäivän, jonka kimmokkeena oli vuoden alussa voimaan tullut laki sotilastapaturmien ja palvelussairauksien korvaamisesta. Uusi la... more

28.6.2017

Saimme keväällä tehdyn tehdyn Asiakaskokemus- ja tyytyväisyyskyselyn yhteydessä runsaasti vapa... more

VAKUUTUSKUNTOUTUS VKK r.y.
Hämeentie 19 B, 00500 HELSINKI
Käyntiosoite: Käenkuja 1 B
tel 09 2312 2000
Löydät meidät somesta:

© Vakuutuskuntoutus 2017