Kielet

  • English
  • Suomi
  • Svenska

Ammatillinen kuntoutus

Ammatillisen kuntoutuksen palvelut tapaturma- ja liikennevakuutusyhtiöille

Tarjoamme kokonaisvaltaista, ”avaimet käteen"-palvelua kuntoutustarpeen arvioinnista uuteen työhön sijoittumiseen saakka. Palveluvalikoimastamme on mahdollista ostaa myös yksittäisiä ammatillisen kuntoutuksen ohjaus- ja arviointipalveluja. Kuntoutuspalvelumme tuottaa kuntoutussuunnittelija, joka tarvittaessa hyödyntää moniammatillisesti VKK:n laaja-alaista ammatillisen kuntoutuksen, ammatinvalinnan- ja uraohjauksen, työkyvyn arvioinnin ja toimintakykykuntoutuksen osaamista. Kuntoutuspalveluumme sisältyy myös tarvittava verkostotyö kuntoutustavoitteiden saavuttamiseksi.

Toimimme ja tuotamme kuntoutuspalveluita koko Suomen alueella 11 toimipisteessä. Palvelumme tuottaa yleensä kuntoutujaa lähinnä olevan toimipisteen työntekijä. Kuntoutussuunnittelijamme myös liikkuvat ja tapaavat kuntoutujia heidän omissa ympäristöissään; työpaikoilla, oppilaitoksissa ja esimerkiksi hoito- ja kuntoutuspalavereissa.

Palvelumme tarkemmat sisällöt löytyvät VKK:n ja liikenne- ja tapaturmavakuutusyhtiöiden yhteisestä VEIKKO-verkkopalvelusta (https://veikko.vkk.fi). Palvelut tilataan ja palvelun aikainen yhteydenpito toteutuu verkkopalvelun kautta. Mikäli vakuutusyhtiönne ei kuulu VEIKKO-verkkopalveluun, voitte olla yhteydessä palvelupäällikköön. 

Lisätietoja ammatillisen kuntoutuksen palveluista:

Palvelupäällikkö Susanna Finne p. 044 700 2046

Ammatillisen kuntoutuksen palvelut työeläkelaitoksille

Tarjoamme kokonaisvaltaista, ”avaimet käteen" -palvelua yksittäisistä ohjauskeskusteluista  työhönpaluusuunnitelman aikaansaamisen tukemiseen. Kuntoutuspalvelumme tuottaa kuntoutussuunnittelija, joka tarvittaessa hyödyntää moniammatillisesti VKK:n laaja-alaista ammatillisen kuntoutuksen, ammatinvalinnan- ja uraohjauksen, työkyvyn arvioinnin ja toimintakykykuntoutuksen osaamista. Kuntoutuspalveluumme sisältyy myös tarvittava verkostotyö kuntoutustavoitteiden saavuttamiseksi.

Toimimme ja tuotamme kuntoutuspalveluita koko Suomen alueella 11 toimipisteessä. Kuntoutussuunnittelu- ja ohjaus tapahtuu kuntoutujaa lähinnä olevassa toimipisteessä. Kuntoutussuunnittelijamme myös liikkuvat ja tapaavat kuntoutujia heidän omissa ympäristöissään; työpaikoilla, oppilaitoksissa ja esimerkiksi hoito- ja kuntoutuspalavereissa.

Palvelumme tarkemmat sisällöt löytyvät KuntoutuNET-verkkopalvelusta (https://www.kuntoutu.net). Palvelut tilataan ja palvelun aikainen yhteydenpito toteutuu verkkopalvelun kautta. Mikäli KuntoutuNET-järjestelmä ei ole käytettävissänne, voitte olla yhteydessä palveluihimme liittyvissä kysymyksissä palvelupäällikköön.

Lisätietoja ammatillisen kuntoutuksen palveluista:

Palvelupäällikkö Riitta Erämaa 044 700 2016

Tarinat

19.11.2018
Helsinki

Lakimies Teemu Kastula LähiTapiolasta ja korvauspäällikkö Teemu Lahtero Ifistä kertoivat 19.11. järjestetyssä koulutustilaisuudessa  Verven ja VKK:n henkilöstöll... more

22.10.2018
Lahti

Vakuutuskuntoutus VKK on ollut osa Verveä 1.5.2018 alkaen. Liikenne- ja tapaturmakuntoutuksesta vastaava palvelupäällikkö Susanna Finne, Verve Lahden lääkinnällis... more

VAKUUTUSKUNTOUTUS VKK
Hämeentie 19 B, 00500 HELSINKI
Käyntiosoite: Käenkuja 1 B
tel 09 2312 2000
Löydät meidät somesta:

© Vakuutuskuntoutus 2018