Kielet

  • English
  • Suomi
  • Svenska

Ammatillinen kuntoutus

Ammatillisen kuntoutuksen palvelut tapaturma- ja liikennevakuutusyhtiöille

Tarjoamme kokonaisvaltaista, ”avaimet käteen"-palvelua kuntoutustarpeen arvioinnista uuteen työhön sijoittumiseen saakka. Palveluvalikoimastamme on mahdollista ostaa myös yksittäisiä ammatillisen kuntoutuksen ohjaus- ja arviointipalveluja. Kuntoutuspalvelumme tuottaa kuntoutussuunnittelija, joka tarvittaessa hyödyntää moniammatillisesti VKK:n laaja-alaista ammatillisen kuntoutuksen, ammatinvalinnan- ja uraohjauksen, työkyvyn arvioinnin ja toimintakykykuntoutuksen osaamista. Kuntoutuspalveluumme sisältyy myös tarvittava verkostotyö kuntoutustavoitteiden saavuttamiseksi.

Toimimme ja tuotamme kuntoutuspalveluita koko Suomen alueella kymmenessä toimipisteessä. Palvelumme tuottaa yleensä kuntoutujaa lähinnä olevan toimipisteen työntekijä. Kuntoutussuunnittelijamme myös liikkuvat ja tapaavat kuntoutujia heidän omissa ympäristöissään; työpaikoilla, oppilaitoksissa ja esimerkiksi hoito- ja kuntoutuspalavereissa.

Palvelumme tarkemmat sisällöt löytyvät VKK:n ja liikenne- ja tapaturmavakuutusyhtiöiden yhteisestä VEIKKO-verkkopalvelusta (https://veikko.vkk.fi). Palvelut tilataan ja palvelun aikainen yhteydenpito toteutuu verkkopalvelun kautta. Mikäli vakuutusyhtiönne ei kuulu VEIKKO-verkkopalveluun, voitte olla yhteydessä palvelupäällikköön. 

Lisätietoja ammatillisen kuntoutuksen palveluista:

Palvelupäällikkö Susanna Finne p. 044 700 2046

Ammatillisen kuntoutuksen palvelut työeläkelaitoksille

Tarjoamme kokonaisvaltaista, ”avaimet käteen" -palvelua yksittäisistä ohjauskeskusteluista  työhönpaluusuunnitelman aikaansaamisen tukemiseen. Kuntoutuspalvelumme tuottaa kuntoutussuunnittelija, joka tarvittaessa hyödyntää moniammatillisesti VKK:n laaja-alaista ammatillisen kuntoutuksen, ammatinvalinnan- ja uraohjauksen, työkyvyn arvioinnin ja toimintakykykuntoutuksen osaamista. Kuntoutuspalveluumme sisältyy myös tarvittava verkostotyö kuntoutustavoitteiden saavuttamiseksi.

Toimimme ja tuotamme kuntoutuspalveluita koko Suomen alueella kymmenessä toimipisteessä. Kuntoutussuunnittelu- ja ohjaus tapahtuu kuntoutujaa lähinnä olevassa toimipisteessä. Kuntoutussuunnittelijamme myös liikkuvat ja tapaavat kuntoutujia heidän omissa ympäristöissään; työpaikoilla, oppilaitoksissa ja esimerkiksi hoito- ja kuntoutuspalavereissa.

Palvelumme tarkemmat sisällöt löytyvät KuntoutuNET-verkkopalvelusta (https://www.kuntoutu.net). Palvelut tilataan ja palvelun aikainen yhteydenpito toteutuu verkkopalvelun kautta. Mikäli KuntoutuNET-järjestelmä ei ole käytettävissänne, voitte olla yhteydessä palveluihimme liittyvissä kysymyksissä palvelupäällikköön.

Lisätietoja ammatillisen kuntoutuksen palveluista:

Palvelupäällikkö Riitta Erämaa 044 700 2016

Tarinat

emma holmberg
27.10.2017
Helsinki

Emma Holmberg joutui lopettamaan maalarin työn tenniskyynärpään vuoksi. Hankalassa tilanteessaan hän haki työeläkekuntoutusta ja pääsi mukaan yrittäjille ja yrittäjiksi aikoville... more

Heidi Foxell
28.9.2017
Vantaa

– Ei minulla ole koskaan ollut muuta uratavoitetta kuin poliisin työ. Olen halunnut poliisiksi lapsesta asti. Tiesin aikoinani myös, että haluan käydä armeijassa hakemassa johtajakoulutusta,... more

VAKUUTUSKUNTOUTUS VKK r.y.
Hämeentie 19 B, 00500 HELSINKI
Käyntiosoite: Käenkuja 1 B
tel 09 2312 2000
Löydät meidät somesta:

© Vakuutuskuntoutus 2017