Lokomat-kävelyrobotti
Robotisoitu kävelykuntoutus tuli Verveen

Oulussa on otettu askel kohti tehokkaampaa neurologista kuntoutusta investoimalla Lokomat®-kävelyrobotiikkaan.

Lokomat-kävelyrobotti
Robotisoitu kävelykuntoutus tuli Verveen

Oulussa on otettu askel kohti tehokkaampaa neurologista kuntoutusta investoimalla Lokomat®-kävelyrobotiikkaan.

12.11.2018
Oulu

Verve Oulu Uusikatu on vahva valtakunnallinen toimija vaativassa kuntoutuksessa. Oulussa on otettu nyt askel kohti tehokkaampaa neurologista kuntoutusta investoimalla Lokomat®-kävelyrobotiikkaan. Lokomat® Pro, Free D -lisäosalla, tuli kuntoutuskäyttöön marraskuun 2018 alussa. Se koostuu robotisoiduista ortooseista, dynaamisesta painonkevennysjärjestelmästä, kävelymatosta ja ohjausyksiköstä.

Modernin teknologian sekä vahvan kuntoutusosaamisen yhdistämisellä Verve Oulussa voidaan tarjota monille asiakasryhmille entistäkin parempaa ja tuloksellisempaa kuntoutusta. Lokomat®-harjoittelusta hyötyvät tutkitusti esimerkiksi aivoverenkiertohäiriön saaneet, selkäydinvammautuneet, aivovammautuneet sekä erilaisia neurologisia sairauksia sairastavat henkilöt.

Lokomat® mahdollistaa symmetrisen kävelyn harjoittelun pystyasennossa. Robotiikan avustaman liikkeen ja sen antaman jatkuvan palautteen myötä kävelyharjoittelusta saadaan intensiivisempää ja tehokkaampaa. Free D -lisäosa tuo luonnollisuutta kävelyyn. Se mahdollistaa lantionkierron, painonsiirron sekä ylävartalon aktiivisuuden kävelyharjoittelun aikana.

Lokomat®-kävelyharjoitteluun voi hakeutua julkisen terveydenhuollon, vakuutusyhtiön tai Kelan maksusitoumuksilla sekä itse maksaen. Kullekin asiakkaalle räätälöidään omien tavoitteiden mukainen terapiajakso. Muita kuntoutus- sekä majoituspalveluja yhdistämällä voidaan luoda todella monipuolisia yksilöllisiä kuntoutusratkaisuja. Lokomat®-kävelyrobotiikka tulee samanaikaisesti käyttöön myös Verven toisessa omistajayhtiössä, Kuntoutuskeskus Kankaanpäässä. 

Lisätiedot palvelupäällikkö Seija Hirsilä, 050 312 7259 tai seija.hirsila@verve.fi 

palvelumme

2.2.2018
Helsinki

Helsingin kaupungin apuvälinepalveluiden apuvälineasiantuntijat kutsuivat VKK:n kuntoutussuunnittelijoita kertomaan, miten toimitaan, kun apuvälineitä hankitaan liikenteessä tai työtapaturmassa v... more

Nina Hemming
6.6.2017
Vantaa

Aurinkoinen kesäpäivä, prätkä alla, poikaystävä ohjaimissa. Sitten idylli särkyi.

− Suistuimme tieltä lyhtypylvääseen. Tapahtumasta ja sitä edeltävistä viikoista en muista itse mitään, ke... more

VAKUUTUSKUNTOUTUS VKK r.y.
Hämeentie 19 B, 00500 HELSINKI
Käyntiosoite: Käenkuja 1 B
tel 09 2312 2000
© Vakuutuskuntoutus 2018